15 om 26

hoppas verkligen jag får det jag önskar mig och inte en massa annat skit!
Om ni ville veta så är detta vad jag vill ha:
Ser väldigt fula ut jag vet men dom passade perfekt och satt snyggt!
-
Så är det någon där ute som vill göra mig glad på min födelsedag så kan ni ju ge mig något av ovanstående! haha puss

utslängd

ikväll ska min låtsaspappa Peder ha fest så hela familjen är borta. Mamma och syster åker till någon kompis. Bror vet och bryr jag mig inte om och jag ska träffa mitt fina hjärta ♥
dock kommer jag få ligga här i mitt rum och dunka musik & blogga sönder till han kommer hem :)
liten söt chey saknar iPhone...

Mitt rum

Jag har rivit,spacklat,målat,målat och tapetserat och äntligen (efter 4 månader) har jag ett eget rum! Jag kan ju inte säga att det har varit effektivt arbete men whatever. Jag älskar de!
Dock är inte min garderob klar än...
Heltäckningsmattan är så mysig att jag faktiskt skulle kunna sova på golvet nu haha ;)
Såg också att min säng är trasig, hmm bara ett halvår gammal. Vad har jag gjort?

4pictures


Midsommarafton

Packar bilen och drar iväg mot Hällefors
Nu är det dags för mat, Ha det bra allihop!

summer clothes


Soon...


Någon som vill ge mig en häst?

jag är så rastlös så jag tror jag dör! vill ha en goding att träna och tävla helst stor häst så vet du någon så maila eller kommentera! 
felicia.asplund@hotmail.com

2 väldigt gamla bilder på mig och Charlie :')

Wedding outfit


hoppträning Bingo 29/5

De blev lite fail men what ever ;)

Det värsta jag sett

Se INTE denna video om du är känslig för djurplågeri för de är exakt vad detta är. Kunde själv inte kolla på hela videon utan att få tårar i ögonen och känna hat mot dessa hemska människor.
”De flesta vet nog att det används helt sjuka metoder för att få hästarna att gå i dessa extremt onaturliga gångarter, även kallade ”running walk” eller ”flat foot walk”, som är unikt för rasen. Klackar, kedjor, tyngder och frätande vätskor används bland annat för att få hästen att lyfta sina ben så högt som möjligt, alltså få den att tycka att markkontakten är väldigt otrevlig. Man skor till exempel avsiktligt på ett sådant sätt att sömmarna ska ge stort tryck mot hoven och skapa obehag. Kemikalierna som används är till för att fräta sönder hovsulan vilket också gör att hästen inte vill sätta ned hoven. Man trycker också upp sylar och nubb i hovsulan för att orsaka hemska tryck. Dessa metoder kallas gemensamt för ”soring”. Ju högre hästarna lyfter på benen, desto högre poäng får de från domarna.”
http://www.humanesociety.org/issues/tenn_walking_horses/ —-<; där har ni siten som jobbar med att förhindra detta. In och stötta!

RSS 2.0